Elle i Divergent ?

Här är den officiella beskrivningen från förlaget: "I Beatrice Prior's dystopiska Chicago, är samhället uppdelat i fem fraktioner, var och en dedikerad till odling av en viss dygd-Candor (ärliga), förnekande (den osjälviska), Dauntless (den modige) Amity (de fredliga) och lärda (Intelligent). På en bestämd dag varje år måste alla sexton-åringar välja den fraktion som de kommer att ägna resten av sitt liv. För Beatrice, är beslutet mellan att bo med sin familj och att vara vem hon verkligen är, hon kan inte ha både och. Så hon gör ett val som förvånar alla, inklusive sig själv. "


Nämnde vi att det är romantik? Åh, romantik! För att inte nämna Action, spänning och intriger - med en tuff och anbud hjältinna i hjärtat av det hela. Och här är ett roligt faktum att få dig att känna dig som en slacker: Författare Veronica Roth skrev hela historien under hennes sista år vid Northwestern. Ja, i college.
Hon är 22 år gammal.

Tris (Beatrice) är blond och har ofta synpunkter på hur hon är okonventionell att titta på och inte vacker, men vi har svårt att tro henne. Four, hennes kärlek intresse, är smal och lång, med mörkt hår. Våra val är Saorise Ronan och Elle Fanning som Tris och Max Irons eller Nick Hoult som Four (även om Henry Hopper är en nära tredjedel). Våra kompisar över på Divergentish.com erbjöd sina favoriter: de gillar Saorise och Elle också

http://www.thefablife.com/files/2011/06/Divergent.jpg
Källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback