Elle Om Dakota

- Hur är din relation med Dakota?
"Hon är min förebild eftersom både hon ochj jag är i samma bransch och se hur hon har klarat de olika stadierna, från att vara en barnskådis till en tonåring. Jag hoppas att jag kan följa i hennes fotspår. Bortsett från det professionella området, så har vi ett mycket normalt förhållande som systrar, med lite diskussion då och då, alla mycket typiska. Älskar henne.

- Vad för diskutioner?
"Hon blir arg när jag använder hennes kläder (skratt).

- Får du några råd?
"Dakota är jätte stolt över mig, hon hälsade på när jag var på inspelning. När hon är och spelar in någonstans kommer jag göra samma sak mot henne. Hon stödjer mig i det jag gör.
. Igår såg jag "plats i mitt hjärta" och hon berättade för mig hur mycket hon tyckte om mig. Det är mycket söt.

- Brukar du shoppa med Dakota?
"Lite,
vi har olika smak.

- Händer det att någon blandar ihop er?
"Absolut. Häromdagen åkte vi för att äta tillsammans och någon frågade oss om vi är tvillingar. Och sanningen är att vi inte ens ser likadana ut. Måste vara hårfärgen ... men vi är väldigt olika och det speciellt i höjd.
http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/04/elle-fanning-disneyland-birthday.jpghttp://i956.photobucket.com/albums/ae48/Gossip_dance/Dakota%20Fanning/DakotaElle.jpghttp://data.whicdn.com/images/6964670/tumblr_lg9f7vYKRK1qa4a34o1_500_thumb.jpg?1297105143http://i.fanpix.net/images/orig/f/5/f5t0ndf3cn9y5f0n.jpg


källa




Kommentarer
Postat av: Mileyandthesmiley

har länkat dig du kanske bodde göra det nu:D


Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback