If A Stay , Rätt för Dakota?

Efter att visas i två av studions egenskaper-"Push" och lite franchise som heter "The Twilight Saga"-skådespelerskan funderar hon ta över en roll i studions kommande "If I Stay" en anpassning av Gayle Forman populära YA roman, Variety rapporter.

"If I Stay" berättar historien om 17-åriga Mia, en begåvad cellist med drömmar om Julliard, som måste välja mellan att bedriva sin framtid i New York eller vistas i Oregon med sin rockband pojkvän. Men efter en dödlig bilolycka står Mia den ultimata beslutet: liv eller död.

"Twilight" Helmer Catherine Hardwicke var ursprungligen knuten till projektet men hoppade av till förmån för "Rödluvan". Brasilianska Heitor Dhalia tar över ledningen arbetsuppgifter.

"If I stay" skulle vara ett intressant vändpunkt i Dakota karriär. Vi har sett henne i allt mognare roller under åren, med "The Runaways" förmodligen hennes största hittills. Men vi har ännu att se henne spela en modern, i-love tonåring. Det är svårt ibland att bild Dakota längtar efter en pojke när vi har sett henne växa upp på skärmen som flicka i"I Am Sam" och "Uptown Girls", men detta verkar vara rätt nästa steg i hennes utveckling från barn-stjärna till vuxen skådespelerska . Stred Mia kommer att bli en utmaning för alla unga artist, men om någon är upp för uppgiften, det är säkert Miss Fanning.
http://www.fanningworld.com/images/news/20101021.jpg

Vad tycker ni passar Dakota för rollen??



Kommentarer
Postat av: Andrea

Tittar på allt hon gör och tycker jämt hon är fantastisk, så jag är säker på att hon kommer vara det i den här filmen med.

Hoppas vi får veta säkert om det är hon som ska spela denna roll snart, och veta när den ska spelas in och sånt.

Super blogg du har!:D

2010-10-25 @ 00:03:58

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback